Auto | Snár online | Vtipy | Letisko | Horoskop na zajtra | Vševedko |

Najnovšie recepty

Hovädzie mäso s chrenom


Prísady

Zvyšky hovädzieho mäsa,
uhorky,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.95/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 1.9/5 (19)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Zvyšky hovädzieho mäsa nakrájame na tenké rezance a položíme ich do nádoby na seba tak ako strešnú škridľu. Na ne položíme uhorky nakrájané natenko a okoreníme. Oblejeme vývarom a vložíme do rúry.
Pripravíme jemnú zeleninovú omáčku s vývarom z mäsa a ňou polejeme mäso. Zvyšok omáčky podávame v inej nádobe. Dobre opečené mäso podávame horúce so strúhaným chrenom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!