Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Hovädzie mäso na rasci


Prísady

700 g hovädzieho zadného mäsa,
200 ml smotany,
štvrť nakrájanej cibule,
1 lyžica múky,
1 lyžica masti,
1 lyžica octu,
1 lyžica rasce,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.21/5

Hodnotenie: 2.2/5 (24)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Cibuľu nakrájanú nadrobno udusíme na masti, mäso nakrájame na kocky a spolu s cibuľou udusíme. Keď je mäso mäkké, pridáme múku, zalejeme vodou, rascu vložíme do gázy a povaríme. Prilejeme ocot a smotanu, dosolíme a ešte raz prevaríme. Rascu vybereme.
Podávame s ryžou alebo s cestovinami.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!