Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Hovädzí kotlíkový guláš


Prísady

300 g predného hovädzieho mäsa,
2 paradajky,
2 zeleninové papriky,
3 cibule,
2 strúčiky cesnaku,
50 g masti,
250 g zemiakov,
mletá rasca,
majorán,
mletá červená paprika,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.05/5

Hodnotenie: 2.0/5 (22)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso umyjeme a nakrájame na kocky. Umytú, nadrobno nasekanú cibuľu opražíme na masti, primiešame mäso a opražíme. Osolíme, okoreníme, zaprášime mletou červenou paprikou a chvíľu podusíme.
Podlejeme vodou a pridáme nakrájané, jadrovníkov zbavené zeleninové papriky. Po 30 minútach pridáme nakrájané paradajky, mletú rascu a očistené, nakrájané zemiaky. Dolejeme vodu a varíme domäkka. Napokon dochutíme rozotretým cesnakom a majoránom. Podávame s čiernym chlebom alebo čerstvým bielym pečivom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!