Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |
Najnovšie recepty
Prísady
600 g nízkej roštenky,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Z očistenej, umytej, usušenej roštenky nakrájame 150 g plátky. Naklepeme ich, osolíme, okoreníme, potrieme horčicou a pokvapkáme worcestrovou omáčkou. Na takto pripravené plátky naukladáme pásik slaniny, nakrájané šampiňóny a tenké kolieska cibule. Posypeme ich nasekanými feferónkami a mletou paprikou. Preložíme ich na polovicu, prepichneme špáradlom, trochu ich pomúčime a opečieme z oboch strán na rozpálenom oleji.
Upečené plátky vyberieme a do výpeku pridáme kečup, zaprášime ho hladkou múkou a zalejeme mäsovým vývarom. Všetko spolu povaríme a dochutíme cesnakom. V takto pripravenej šťave roštenku ešte chvíľu podusíme. Potom ju dáme na tanier, vyberieme špáradlo a zalejeme šťavou. Podávame so zemiakmi. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!