Prísady
400 g hovädzieho mäsa bez kostí,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Mäso nakrájame na malé kúsky a opečieme v rozpálenom oleji zo všetkých strán. Pridáme cibuľu nakrájanú na kolieska a vymiešaný cesnak. Keď je mäso už skoro mäkké, pridáme uhorku nakrájanú na kolieska, nasekanú zelenú petržlenovú vňať, očistené zelené papriky nakrájané na prúžky a za častého premiešania dusíme. Potom prilejeme sójovú omáčku, osolíme a okoreníme mletým čiernym korením. Nakoniec pridáme mrkvu nakrájanú na kolieska a podľa potreby zalejeme mäsovým vývarom.
Ryžu uvaríme osobitne, zmiešame s mäsom a so zeleninou a podávame priamo na panvici, na ktorej sme jedlo dusili, poliate pripravenou omáčkou. Omáčka: Sójovú omáčku a nastrúhanú mrkvu rozvaríme v mäsovom vývare, ochutíme octom a necháme na ohni zhustnúť. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!