Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Sladovnícky guláš


Prísady

400 g hovädzieho mäsa,
60 g údenej slaniny,
60 g šampiňónov,
1 cibuľa,
2 strúčiky cesnaku,
1 lyžica paradajkového pretlaku,
mäsový vývar (instant),
mletá rasca,
oregano,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 1.7/5 (17)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso umyjeme a nakrájame na malé kúsky. Šampiňóny nakrájame na tenké plátky. Údenú slaninu nakrájame na malé kúsky a rozpražíme. Pridáme nadrobno nasekanú cibuľu, speníme a pridáme mäso. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a spolu so šampiňónmi opražíme. Pridáme rascu, podlejeme mäsovým vývarom, primiešame paradajkový pretlak a udusíme domäkka. Krátko pred dovarením pridáme rozotretý cesnak a dochutíme oreganom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!