Prísady
450 g hovädzieho filé (nakrájaného na rezance dlhé 2 cm),
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Hovädzie mäso marinujeme s koreninami asi 15 minút. Vo woku rozpálime 2 lyžice oleja a za stáleho miešania pražíme zelené papriky a cibuľu asi 2 minúty. Preložíme ich na tanier. Wok znovu rozohrejeme, pridáme 3 lyžice oleja a zázvor, cesnak a zelené chilli papričky na ňom pražíme asi 1 minútu. Pridáme hovädzie mäso a za stáleho miešania pražíme asi 4 minúty.
Pridáme zmiešané prísady do omáčky a opražené papriky a cibuľu. Miešame a pražíme ešte asi 2 minúty a ihneď podávame. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!