Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Segedínsky guláš I.


Prísady

400 g predného hovädzieho mäsa,
250 ml kyslej smotany,
400 g kyslej kapusty,
1 cibuľa,
40 g masti,
mäsový vývar,
mletá červená paprika,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.74/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 1.7/5 (19)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso umyjeme a nakrájame na kocky. Nadrobno nakrájanú cibuľu speníme na masti a primiešame mäso. Opražíme, osolíme, okoreníme a poprášime mletou červenou paprikou. Pridáme nakrájanú kyslú kapustu, podlejeme vývarom a dusíme domäkka. Nakoniec primiešame kyslú smotanu. Podávame s kysnutými knedľami.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!