Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Vinohradnícky guláš


Prísady

600 g hovädzieho mäsa na guláš,
350 g zemiakov,
1 lyžica paradajkového pretlaku,
100 ml červeného vína,
2 cibule,
5 lyžíc oleja,
1 lyžica vegety,
bobkový list,
mletá červená paprika,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.05/5

Hodnotenie: 2.0/5 (21)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Nadrobno nasekanú cibuľu opražíme na horúcom oleji, pridáme na kocky nakrájané mäso a spolu podusíme asi 15 minút. Pridáme vegetu, bobkový list, chvíľu podusíme a zasypeme červenou paprikou. Pridáme na kocky nakrájané zemiaky. Všetko zalejeme vodou a prikryté dovaríme pri nižšej teplote.
Na konci varenia zamiešame do gulášu paradajkový pretlak a víno. Podľa potreby okoreníme a osolíme.Podávame s varenými zemiakmi.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!