Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Hovädzie mäso na paradajkách


Prísady

400 g predného hovädzieho mäsa,
400 g paradajok,
1 cibuľa,
40 g tuku,
30 g hladkej múky,
mäsový vývar,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.05/5

Hodnotenie: 2.1/5 (19)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso umyjeme a nakrájame na kocky. Nadrobno nakrájanú cibuľu speníme na tuku, pridáme mäso a opražíme. Osolíme a okoreníme, podlejeme vývarom a udusíme domäkka.
Mäso vyberieme, šťavu vydusíme na tuk, zaprášime múkou, opražíme, zalejeme vývarom a povaríme asi 20 minút. Napokon pridáme umyté a olúpané paradajky, dusíme ešte 10 minút, pridáme mäso a spolu zohrejeme.
Podávame s dusenou ryžou alebo varenými zemiakmi. Ozdobíme nadrobno nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!