Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Vínne bifteky so šampiňónmi


Prísady

400 g hovädzej sviečkovice,
50 g šampiňónov,
100 ml bieleho vína,
1 menšia cibuľa,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.4/5 (25)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso umyjeme, nakrájame a jemne naklepeme. Osolíme, okoreníme a opečieme v rozpálenom tuku z oboch strán. Hotové bifteky pokvapkáme vínom.
Nadrobno nakrájanú cibuľu opražíme na tuku, pridáme nakrájané šampiňóny a dusíme domäkka. Udusené šampiňóny položíme na bifteky a opäť pokvapkáme vínom.
Podávame s dusenou ryžou alebo s hranolkami.
Podľa chuti môžeme pokvapkať roztopeným maslom, prípadne pridať ako prílohu tatársku omáčku.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!