Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

S vínovou omáčkou


Prísady

4 plátky vareného hovädzieho mäsa,
vývar,
4 plátky slaniny,
2 cibule,
8 lyžíc červeného vína,
4 lyžice paradajkového pretlaku,
1 bobkový list,
2 lyžice hladkej múky,
mleté čierne korenie,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.06/5

Hodnotenie: 2.1/5 (18)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Hovädzie mäso uvaríme v osolenej vode. Slaninu nakrájame na kocky, vyškvaríme, pridáme ošúpanú, nakrájanú cibuľu, opečieme, posypeme múkou, znova opečieme a podlejem vývarom. Ochutíme vínom a korením, osolíme a ešte povaríme. Omáčku precedíme a zohrejeme v nej plátky uvareného hovädzieho mäsa. Podávame so zemiakmi, cestovinami alebo aj s bielym pečivom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!