Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Roštenka s plnkou


Prísady

4 plátky hovädzej roštenky,
100 g hovädzieho mäsa zo stehna,
50 g slaniny,
1 vajce,
hríby,
ryža,
zelenina,
cibuľa,
polovica žemle,
masť,
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať,
bobkový list,
celé čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.0/5 (21)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
4 plátky roštenky naklepeme z oboch strán a osolíme. Pomelieme mäso zo stehna (alebo z pleca) a 50 g slaniny. Pridáme pol namočenej žemle, trocha ryže, niekoľko dusených hríbov, zelenú petržlenovú vňať a vajce. Všetko dobre premiešame. Roštenky naplníme a zviažeme.
Do panvice dáme 1 lyžicu masti, zeleninu nakrájanú na kolieska, cibuľu, bobkový list a celé čierne korenie. Keď je masť rozpálená, dáme do nej roštenky s plnkou a dusíme domäkka.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!