Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

S hubami na smotane


Prísady

4 plátky hovädzieho mäsa,
2 lyžice oleja,
1 cibuľa,
Hrsť húb,
soľ,
mletá rasca,
1 kyslá smotana,
1 citrón,
1 lyžica hladkej múkyPlátky mäsa vyklepeme,
osolíme a opečieme na oleji\.
Zmiernime teplotu
,
pridáme nakrájanú cibuľu a osmažíme\.
Pridáme očistené
,
nakrájané huby,
osolíme,
pridáme rascu,
podlejeme a podusíme,
až je mäso mäkké\.
Zalejeme smotanou
,
v ktorej sme rozhabarkovali múku a necháme dobre prevrieť\.
Dochutíme citrónovou šťavou\.
Podávame s knedľami alebo s haluškami\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.26/5

Hodnotenie: 2.3/5 (23)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Plátky naklepeme, osolíme a okoreníme, z oboch strán natrieme horčicou a opečieme na rozohriatom tuku. Plátky vyberieme a na oleji speníme nakrájanú cibuľu. Potom ich dáme naspäť, zalejeme vodou a dusíme. Šťavu zahustíme hladkou múkou a dochutíme bujónom. Potom ešte chvíľu povaríme. Ako prílohu podávame dusenú ryžu alebo zemiakovú kašu.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!