Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Èomlek


Prísady

800 g hovädzieho mäsa,
200 ml červeného vína,
100 g masla,
800 g malých cibúľ,
10 strúčikov cesnaku,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.83/5

Hodnotenie: 1.8/5 (18)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso nakrájame na kocky veľké 2 x 2 cm. Malé cibule a cesnak očistíme. Vysoký hlinený hrniec vymastíme maslom a ukladáme do neho striedavo vrstvy mäsa, cibule a cesnaku. Každú vrstvu osolíme a okoreníme. Nakoniec prilejeme červené víno zriedené vodou tak, aby prekrylo najvrchnejšiu vrstvu.
Hrniec prikryjeme pergamenovým papierom, ktorý upevníme hrubou niťou. Varíme v mierne vyhriatej rúre 3 hodiny.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!