Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Hovädzie mäso pečené v maslovom ceste


Prísady

1 sviečkovica,
50 g slaniny,
500 g maslového cesta,
1 žĺtok,
kôra z 1 citróna,
zelená petržlenová vňať,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.24/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.2/5 (25)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso umyjeme, osolíme, prešpikujeme slaninou a na pekáči, pri stálom polievaní, pečieme asi 1 hodinu. Maslové cesto vyvaľkáme natenko, posypeme kôrou z citróna, mletým čiernym korením a nakrájanou zelenou petržlenovou vňaťou. Upečené mäso zavinieme do maslového cesta, popicháme vidličkou, potrieme žĺtkom a upečieme.
Podávame nakrájané na kolieska, šťavu podávame osobitne.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!