Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Flámske pivové mäso


Prísady

800 g zadného hovädzieho mäsa,
100 g slaniny,
250 ml čierneho piva,
2 cibule,
1 strúčik cesnaku,
1 lyžica hladkej múky,
1 lyžica masti,
250 až 500 ml mäsového vývaru,
práškový cukor,
ocot,
zelená petržlenová vňať,
bobkový list,
tymian,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.83/5

Hodnotenie: 1.8/5 (18)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso spolu so slaninou nakrájame na prúžky dlhé 3 cm. Cibuľu očistíme a nakrájame na kolieska, cesnak vymiešame so soľou. Prúžky mäsa prudko opečieme na roztopenej masti a vyberieme. Do masti dáme pripravenú cibuľu a cesnak, prisypeme múku, zalejeme pivom, prilejeme časť mäsového vývaru a krátko povaríme.
Potom primiešame nasekanú zelenú petržlenovú vňať, bobkový list, tymian, trocha cukru a podľa chuti ocot. Pridáme mäso so slaninou, prilejeme ešte mäsový vývar, aby bolo všetko ponorené, zakryjeme a dusíme v rúre asi 1 hodinu.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!