Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Švédske mäsové guľky


Prísady

400 g pomletého hovädzieho mäsa,
1 žĺtok,
1 krajec chleba,
1 červená cibuľa,
100 g masti,
mleté nové korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.61/5

Hodnotenie: 2.6/5 (28)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Z krajca chleba odrežeme kôrku a namočíme ho do vlažnej vody. Cibuľu očistíme a nastrúhame. Jemne pomleté mäso dáme do misy, premiešame s nastrúhanou cibuľou a vyžmýkaným chlebom, podľa chuti osolíme a okoreníme, pridáme žĺtok a spracuje na jemnú zmes. Zo zmesi vlhkými rukami sformujeme malé guľky s priemerom asi 2 cm, ktoré vypražíme na rozpálenej masti dočervena.
Podávame so zemiakovou kašou a s brusnicovým kompótom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!