Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Èingovské mleté mäso


Prísady

600 g mletého hovädzieho mäsa,
150 g pikantnej klobásy,
150 ml červeného vína,
200 g mrkvy,
biela alebo červená kapusta,
reďkovka,
uhorka alebo paradajky,
2 cibule,
2 strúčiky cesnaku,
2 lyžice oleja,
1 bobkový listy,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.08/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.1/5 (25)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Cibuľu, cesnak a mrkvu očistíme a nakrájame. V hrnčeku zohrejeme olej a v ňom cibuľu, cesnak a mrkvu opražíme. Pridáme mleté mäso, silnejšie okoreníme a opečieme. Zalejeme vínom, prevaríme a mäsovú masu dáme do plochej nádoby, obložíme plátkami klobásy. V predhriatej rúre pečieme asi 20 minút.
Podávame s ryžou a s dusenou bielou alebo červenou kapustou, reďkovkou, uhorkou a pod. Mäso môžeme posypať aj nastrúhaným syrom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!