Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Kočišský guláš


Prísady

1000 g hovädzieho mäsa,
100 g bravčovej masti,
2 páry frankfurtských párkov,
4 vajcia,
2 lyžice oleja,
700 g cibule,
2 strúčiky cesnaku,
8 zaváraných uhoriek,
ocot,
1 čajová lyžička celej rasce,
1 čajová lyžička majoránu,
3 lyžice červenej papriky,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.74/5

Hodnotenie: 1.7/5 (19)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Cibuľu očistíme a nakrájame. Mäso prerežeme napoly a nakrájame na hrubšie, menšie plátky. Cesnak očistíme a nakrájame nadrobno.
Vo väčšom hrnci zohrejeme masť, pridáme cibuľu a za stáleho miešania opražíme dozlata. Primiešame cesnak, rascu a majorán, krátko opražíme. Znižíme teplotu a vmiešame papriku. Veľmi krátko opražíme a podlejeme studenou vodou.
Premiešame a pridáme mäso. Zalejeme vodou, mäso musí byť ponorené. Ochutíme octom, soľou a korením. Na miernom plameni necháme prikryté pobublávať približne 3 hodiny.
Vajcia uvaríme natvrdo. Necháme vychladnúť, olúpeme a prerežeme napoly. Uvaríme párky, narežeme na kúsky a na koncoch ich prerežeme do kríža. Zavárané uhorky narežeme na vejáriky. Guláš podávame ozdobený párkami, vajcom a uhorkou.
Podávame s varenými zemiakmi.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!