Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Bifteky s rokfortom


Prísady

400 g hovädzej sviečkovice,
100 g rokfortu (Nivy),
1 čajová lyžička masla,
masť na opekanie,
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.36/5

Hodnotenie: 2.4/5 (33)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Dobre odležanú svičkovicu umyjeme, odblaníme a nakrájame na rezne. Zľahka naklepeme tupou stranou noža, osolíme, okoreníme mletým korením a potrieme olejom. Necháme odležať niekoľko hodín v chladničke.
Bifteky opekáme v rozpálenej masti z každej strany 4 až 5 minút. Rokfort vymiešame s maslom a s petržlenovou vňaťou.
Na každý biftek dáme trocha vymiešaného rokfortu.
Podávame s dusenou zeleninou a čerstvým bielym pečivom. Vhodné sú aj varené zemiaky alebo zemiaková kaša.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!