Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Rumpsteak - anglická roštenka


Prísady

4 veľké plátky roštenky,
maslo,
olej,
200 ml hovädzieho vývaru,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 1.7/5 (17)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Plátky roštenky slabo naklepeme, osolíme, okoreníme, okraje narežeme, aby sa neskrútili, a opečieme v rozpálenom oleji z každej strany asi 8 minút. Zo šťavy po opekaní mäsa pozberáme tuk, pridáme do nej kúsok masla, prilejeme hovädzí vývar alebo len horúcu vodu, povaríme a zalejeme ňou roštenky uložené na zohriatej mise.
Podávame s opečenými zemiakmi a s dusenou zeleninou. Na ochutenie pridáme kečup, horčicu alebo worcestrovú omáčku.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!