Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Biftek s cesnakovo - paradajkovou omáčkou


Prísady

4 dobre odležané bifteky po 200 g,
200 ml bieleho vína,
750 g paradajok,
1 cibuľa,
4 strúčiky cesnaku,
šálka oleja,
šťava z 1 citróna,
zväzok bazalky,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.18/5

Hodnotenie: 2.2/5 (34)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Bifteky opečieme v horúcom oleji podľa chuti, vyberieme a odložíme na teplé miesto. Vo zvyšnom oleji krátko opečieme nasekaný cesnak a nadrobno nakrájanú cibuľu. Prilejeme citrónovú šťavu a biele víno a krátko povaríme. Paradajky olúpeme, zbavíme jadierok, nakrájame, pridáme k cibuli a znova krátko opražíme. Primiešame nasekanú bazalku, osolíme a okoreníme mletým čiernym korením. Bifteky osolíme a okoreníme, polejeme omáčkou a ihneď podávame.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!