Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Dusené hongkongské hovädzie mäso


Prísady

450 g hovädzieho filé (nakrájaného na rezance veľkosti zápalky),
1 lyžica ryžového vína (alebo suchého sherry),
4 čerstvé paradajky (nakrájané na tenké polmesiačiky),
220 g mrkvy (očistenej a nakrájanej na rezance dlhé 5 cm),
2 lyžice svetlej sójovej omáčky,
1 olúpaná cibuľa (nakrájaná na plátky),
2 lyžice oleja,
2 lyžice vody,
2 cm čerstvého koreňa zázvoru (olúpaného a nakrájaného na tenké plátky),
2 čajové lyžičky prírodného cukru,
pol čajovej lyžičky mletého korenia piatich vôní,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.70/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 1.7/5 (33)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Vo woku rozpálime olej a v priebehu asi 4 minút opražíme hovädzie mäso. Pridáme cibuľu, zázvor, paradajky a mrkvu. Za stáleho miešania pražíme asi 3 minúty. Pridáme cukor, korenie piatich vôní, sójovú omáčku, víno a vodu. Podľa chuti osolíme a povaríme na miernom plameni asi 10 minút.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!