Prísady
220 g hovädzieho mäsa (nakrájaného na tenké plátky),
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Na panvici zohrejeme 2 lyžice oleja. Cibuľu, cesnak, zázvor a hovädzie mäso pražíme asi 3 minúty. Pridáme mrkvu a zelené fazuľky a pražíme asi 2 minúty. Pridáme vodné gaštany, huby a zelené chilli papričky a pražíme asi 1 minútu. Pridáme soľ, cukor, Glutasol a vývar. Povaríme na miernom plameni asi 1 minútu. Pokrm preložíme do misy a udržiavame ho v teple.
Panvicu vyhrejeme a nalejeme doň zvyšujúci olej. Mandle a rezance pražíme asi 2 minúty. Zmiešame ich s uvarenou zeleninou a okoreníme sójovou omáčkou. Ihneď podávame. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!