Prísady
600 g roštenky,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Roštenku nakrájame na tenké plátky a dobre naklepeme. Mäso sardel nakrájame na drobné kúsky a natrieme na roštenku (ak nemáme sardely, môžeme použiť aj sardelovú pastu). Mleté bravčové mäso zmiešame s cibuľou, soľou, mletým čiernym korením a cesnakom. Poobraciame v horúcej masti a natrieme na roštenky. Zvinieme, zviažeme nitkou a udusíme domäkka v horúcej masti.
Mäkké mäso vyberieme, šťavu poprášime múkou, okyslíme citrónovou šťavou, premiešame so smotanou a chvíľu povaríme. Roštenky vložíme nazad do šťavy. Podávame s cestovinami. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!