Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Roštenka plnená sardelami


Prísady

600 g roštenky,
150 g mletého bravčového mäsa,
3 sardely (alebo sardelová pasta),
100 ml smotany,
1 červená cibuľa,
1 strúčik cesnaku,
1 lyžica múky,
šťava z 1 citróna,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.14/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.1/5 (22)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Roštenku nakrájame na tenké plátky a dobre naklepeme. Mäso sardel nakrájame na drobné kúsky a natrieme na roštenku (ak nemáme sardely, môžeme použiť aj sardelovú pastu). Mleté bravčové mäso zmiešame s cibuľou, soľou, mletým čiernym korením a cesnakom. Poobraciame v horúcej masti a natrieme na roštenky. Zvinieme, zviažeme nitkou a udusíme domäkka v horúcej masti.
Mäkké mäso vyberieme, šťavu poprášime múkou, okyslíme citrónovou šťavou, premiešame so smotanou a chvíľu povaríme. Roštenky vložíme nazad do šťavy.
Podávame s cestovinami.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!