Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Kráľovská roštenka


Prísady

400 g mäsa z roštenky,
50 g šunky,
2 vajcia,
100 ml smotany,
2 paradajky,
50 g sterilizovaného hrášku,
100 ml bieleho vína,
40 g tuku,
mäsový vývar,
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.95/5

Hodnotenie: 2.0/5 (21)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso umyjeme a nakrájame na plátky. Naklepeme ich, okraje narežeme, okoreníme a opečieme v rozpálenom tuku. Potom mäso osolíme, podlejeme vínom, mäsovým vývarom a udusíme domäkka.. Mäkké mäso položíme do vymastenej ohňovzdornej misy a posypeme na rezance nakrájanou šunkou a sterilizovaným hráškom.
Smotanu rozšľaháme s vajcami, petržlenovou vňaťou, nalejeme na roštenky, obložíme nakrájanými paradajkami a zapečieme vo vyhriatej rúre. Podávame s opekanými zemiakmi a s tatárskou omáčkou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!