Prísady
500 g roštenky,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Mäso umyjeme, osušíme, nakrájame na menšie kocky, potrieme cesnakom vymiešaným so soľou, dáme do misy, trochu posypeme nastrúhaným zázvorom, pokvapkáme sójovou omáčkou a necháme marinovať v chlade asi 1 hodinu.
Potom jednotlivé kocky mäsa ponapichujeme na ihly striedavo s kúskami ananásu, každú ihlu ukončíme jednou plnenou olivou. Mäso i ananás pokvapkáme olejom. Pripravené ihly uložíme na rošt, ktorý sme trocha potreli olejom a grilujeme v elektrickej rúre z každej strany asi 4 až 6 minút (podľa veľkosti mäsa). Ugrilované mäso podľa chuti osolíme. Jedlo bude výraznejšie, ak na jeho prípravu použijeme čerstvý ananás. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!