Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Hovädzie mäso na ihle s ananásom


Prísady

500 g roštenky,
1 konzerva ananásu,
plnené olivy,
1 strúčik cesnaku,
50 ml sójovej omáčky,
olej,
nastrúhaný zázvor,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.41/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.4/5 (17)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso umyjeme, osušíme, nakrájame na menšie kocky, potrieme cesnakom vymiešaným so soľou, dáme do misy, trochu posypeme nastrúhaným zázvorom, pokvapkáme sójovou omáčkou a necháme marinovať v chlade asi 1 hodinu.
Potom jednotlivé kocky mäsa ponapichujeme na ihly striedavo s kúskami ananásu, každú ihlu ukončíme jednou plnenou olivou. Mäso i ananás pokvapkáme olejom. Pripravené ihly uložíme na rošt, ktorý sme trocha potreli olejom a grilujeme v elektrickej rúre z každej strany asi 4 až 6 minút (podľa veľkosti mäsa).
Ugrilované mäso podľa chuti osolíme. Jedlo bude výraznejšie, ak na jeho prípravu použijeme čerstvý ananás.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!