Prísady
400 g hovädzej roštenky,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Mäso umyjeme, nakrájame na rezne a okraje narežeme. Jemne naklepeme, osolíme a okoreníme. Slaninu nadrobno nakrájame, rozpražíme a na vzniknutej masti opražíme roštenky z oboch strán.
Opražené mäso vyberieme, na panvicu dáme nakrájané paradajky, paradajkový pretlak a kečup. Osolíme, zaprášime múkou, podlejeme mäsovým vývarom a udusíme domäkka. Makaróny uvaríme v slanej vode, precedíme a ešte horúce zmiešame s udusenými paradajkami. Navrch položíme roštenky a zasypeme petržlenovou vňaťou. Vrch môžeme posypať nastrúhaným tvrdým syrom. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!