Prísady
1000 g zadného hovädzieho mäsa,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Mäso poutierame, podľa potreby naklepeme a osolíme. Na pekáči rozpálime masť a mäso na nej rýchlo opečieme zo všetkých strán. Potom ho preložíme do väčšieho hrnca, pridáme tuk a nakrájanú cibuľu, okoreníme, trocha podlejeme vodou, prikryjeme a pomaly dusíme. Počas dusenia mäso občas obrátime a podlejeme vodou.
Mäkké mäso vyberieme z hrnca a odložíme na pekáč do teplej rúry. Omáčku zahustíme múkou, povaríme, precedíme a zamiešame do nej osobitne podusené hríby. Mäso nakrájame na rezy, urovnáme na misu a polejeme omáčkou. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!