Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Rezne zo sviečkovice - Džulbastija


Prísady

600 g sviečkovice,
50 g masla,
2 strúčiky cesnaku,
100 ml oleja,
mleté čierne korenie,
soľ


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.00/5

Hodnotenie: 2.0/5 (24)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Sviečkovicu zbavíme šliach a loja, nakrájame na tenké plátky, natrieme olejom, osolíme, okoreníme a necháme odležať asi 6 hodín. Potom plátky opečieme na pavnici v rozpálenom oleji z obidvoch strán dozlata.
Pred podávaním ich ešte potrieme cesnakom vymiešaným so soľou a pomastíme maslom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!