Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Hovädzie mäso na hubársky spôsob


Prísady

400 g zadného hovädzieho mäsa,
70 g údenej slaniny,
200 ml dezertného červeného vína,
200 g šampiňónov,
400 g špagiet,
2 lyžice paradajkového pretlaku (kečupu),
1 cibuľa,
30 g hladkej muky,
citrónová šťava,
mäsový vývar,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.00/5

Hodnotenie: 2.0/5 (20)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso umyjeme, odblaníme a nakrájame na kocky. Slaninu nakrájame na tenké rezance a rozškvaríme. Keď pustí masť, pridáme mäso a za stáleho miešania prudko opražíme.
Osolíme, okoreníme, pridáme očistené, na plátky nakrájané šampiňóny a nadrobno nasekanú cibuľu. Opražíme a zaprášime múkou a ešte trochu opražíme. Podlejeme vínom a mäsovým vývarom, v ktorom sme rozmiešali paradajkový pretlak. Prikryjeme a udusíme domäkka. Počas dusenia podlievame vývarom a vínom. Napokon dochutíme citrónovou šťavou.
Podávame s uvarenými špagetami.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!