Prísady
400 g zadného hovädzieho mäsa,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Mäso umyjeme, odblaníme a nakrájame na kocky. Slaninu nakrájame na tenké rezance a rozškvaríme. Keď pustí masť, pridáme mäso a za stáleho miešania prudko opražíme.
Osolíme, okoreníme, pridáme očistené, na plátky nakrájané šampiňóny a nadrobno nasekanú cibuľu. Opražíme a zaprášime múkou a ešte trochu opražíme. Podlejeme vínom a mäsovým vývarom, v ktorom sme rozmiešali paradajkový pretlak. Prikryjeme a udusíme domäkka. Počas dusenia podlievame vývarom a vínom. Napokon dochutíme citrónovou šťavou. Podávame s uvarenými špagetami. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!