Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Hovädzie mäso so zemiakmi


Prísady

300 g hovädzej sviečkovice,
400 g zemiakov,
1 červená paprika,
6 lyžíc oleja,
1 cibuľa,
3 až 4 lyžice sójovej omáčky,
majorán,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.21/5

Hodnotenie: 2.2/5 (19)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Zemiaky uvaríme, opláchneme studenou vodou a olúpeme. Mäso nakrájame na prúžky a naložíme do sójovej omáčky. Cibuľu očistíme a nakrájame na kolieska. Z papriky odstránime jadrá a narežeme na pásiky. Zamiaky nakrájame na plátky.
Na panvici rozpálime olej a opečieme na ňom mäso. Vyberieme ho z panvice a na zvyšnom oleji udusíme cibuľu a papriku. Pridáme zemiaky a krátko spolu opečieme. Osolíme, okoreníme a pridáme majorán. Potom vložíme mäso a dochutíme.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!