Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Hovädzie dusené s kyslou uhorkou


Prísady

400 g predného hovädzieho mäsa,
4 lyžice oleja,
2 väčšie kyslé uhorky,
1 väčšia cibuľa,
2 strúčiky cesnaku,
bobkový list,
zelená petržlenová vňať,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.00/5

Hodnotenie: 2.0/5 (19)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Naklepané plátky mäsa opečieme z oboch strán na oleji, osolíme ich a vložíme do hrnca. Nasekanú cibuľu a cesnak zľahka opražíme na panvici na masle a pridáme do mäsa. Zalejeme vriacou vodou a prikryté dusíme na miernom ohni. Uhorky bez nálevu nakrájame na polokrúžky a pár minút dusíme. Potom ich pridáme k mäsu.
Dusíme spolu domäkka, podľa chuti ešte osolíme a okoreníme. Posypeme nadrobno nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou.
Podávame s varenými zemiakmi alebo s dusenou ryžou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!