Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Pražský guláš


Prísady

400 g hovädzieho mäsa,
2 párky,
40 g masti,
200 g cibule,
2 strúčiky cesnaku,
mäsový vývar,
1 lyžica paradajkového pretlaku,
4 lyžice strúhanky,
majorán,
mletá rasca,
1 lyžica paradajkového pretlaku,
1 čajová lyžička mletej červenej papriky,
mleté čierne korenie,
soľ\.
Postup:


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.16/5

Hodnotenie: 2.2/5 (19)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso umyjeme a nakrájame na kocky. Na panvici rozpálime masť. Prudko ho opražíme za stáleho miešania. Pridáme nadrobno nasekanú cibuľu, opražíme ju a odstavíme.
Primiešame mletú červenú papriku, podlejeme vývarom a vrátime naspäť na oheň.
Okoreníme mletým korením, pridáme paradajkový pretlak, rozotretý cesnak, rascu a soľ. Udusíme domäkka.
Zahustíme strúhankou alebo nastrúhaným starším čiernym chlebom a dochutíme majoránom. Na každú porciu dáme polovicu osobitne uvareného párku.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!