Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Obrátený rezeň


Prísady

hovädzie mäso,
soľ,
korenie mleté,
vajcia,
strúhanka,
voda,
masť,
maslo,
olej,
horčica,
vegeta


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.18/5

Hodnotenie: 2.2/5 (22)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso nakrájame na pláty, vyklepeme, osolíme, jemne pokoreníme. Obalíme v strúhanke, potom vo vajci a opražíme. Opražené rezne ukladáme na pekáč.
Takto pripravené mäso zalejeme nálevom, ktorý uvaríme nasledovne: 2 dl vody, 2 lyžice oleja, masla a bravčovej masti, 1 lyžicu horčice, káv. lyžičku vegety - necháme zovrieť a horúcim zalejeme razne na pekáči. Prikryjeme alobalom a približne 40-60 minút pečieme v rúre. Podávame s ryžou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!