Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Hovädzia roštenka


Prísady

600 g hovädzieho mäsa,
soľ,
60 g oleja,
80 g cibule,
mletá červená paprika,
mleté čierne korenie,
20 g hladkej múky,
60 g slaniny údenej bez kože


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.88/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 1.9/5 (26)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Umyté, osušené a naklepané mäso narežeme na rezne, osolíme, okraje narežeme a na rozpálenom oleji po oboch stranách prudko opražíme. Vo zvyšku oleja opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme červenú papriku, mleté čierne korenie, vložíme opražené mäso, podlejeme a dusíme. Keď je mäso mäkké, zaprášime ho múkou a povaríme. Na hotový rezeň pred podávaním položíme kúsok slaniny nakrájanej do formy hrebienka.
Podávame so zemiakmi a sladkokyslou uhorkou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!