Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |
Najnovšie recepty
Prísady
4 veľké zelené papriky,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Zelené papriky opečieme, osušíme, rozpolíme, jadrá vyberieme a naplníme plnkou. Potom ich obalíme múkou, rozšľahaným vajcom a strúhankou, opečieme na rozpálenom oleji dozlata, vyberieme a odložíme na teplé miesto. Na zvyšnom oleji opečieme nakrájané paradajky, a nasekanú zelenú petržlenovú vňať, všetko okoreníme mletým čiernym korením, podľa chuti osolíme, pridáme chilli papričky a chvíľu podusíme. Odstavíme z ohňa a primiešame olúpané banány nakrájané na kolieska. Do stredu zohriatej misy uložíme opečené papriky a obložíme ich pripravenou zmesou.
Plnka: Na oleji opražíme cibuľu nasekanú nadrobno, pridáme pomleté mäso, olúpané a nasekané mandle, cesnak vymiešaný so soľou, mleté čierne korenie, umyté hrozienka, olivy, olúpané a rozštvrtené paradajky, ocot a všetko spolu premiešame. Zmes podusíme za častého premiešania asi 10 minút a necháme vychladnúť. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!