Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Maďarská roštenka


Prísady

400 g hovädzej roštenky,
3 cibule,
40 g masti,
mäsový vývar,
20 g hladkej múky,
mletá červená paprika,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.85/5

Hodnotenie: 2.9/5 (20)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Roštenku umyjeme, nakrájame na plátky a okraje narežeme. Jemne naklepeme, prudko opražíme v rozpálenej masti z oboch strán, osolíme a odložíme do tepla.
Na masti speníme na kolieska nakrájanú cibuľu, odstavíme a zaprášime mletou červenou paprikou. Podlejeme mäsovým vývarom a dáme naspäť na sporák. Pridáme roštenky a prikryté udusíme domäkka. Šťavu zaprášime múkou, povaríme 20 minút a precedíme (pretrieme) cez sito na roštenky. Èasť opraženej cibule necháme na obloženie roštenky. Podávame s hranolkami a tatárskou omáčkou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!