Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Plnená roštenka z Turca


Prísady

4 roštenky,
500 g bravčového mäsa,
100 g ryže,
100 ml smotany,
pol cibule,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.00/5

Hodnotenie: 2.0/5 (16)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso očistíme, naklepeme a z oboch strán posolíme. Bravčové mäso pomelieme a na masti udusíme. Osobitne udusíme na masti cibuľu, pridáme ryžu, zalejeme vodou a dusíme domäkka. Udusené bravčové mäso zmiešame s dusenou ryžou a natrieme na roštenky, zvinieme a previažeme. Vložíme do nádoby s roztopenou masťou, podlejeme a dusíme domäkka. Šťavu zmiešame so smotanou a nalejeme na závitky. Podávame s pečenými zemiakmi.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!