Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |
Najnovšie recepty
Prísady
4 roštenky,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Mäso očistíme, naklepeme a z oboch strán posolíme. Bravčové mäso pomelieme a na masti udusíme. Osobitne udusíme na masti cibuľu, pridáme ryžu, zalejeme vodou a dusíme domäkka. Udusené bravčové mäso zmiešame s dusenou ryžou a natrieme na roštenky, zvinieme a previažeme. Vložíme do nádoby s roztopenou masťou, podlejeme a dusíme domäkka. Šťavu zmiešame so smotanou a nalejeme na závitky. Podávame s pečenými zemiakmi.
|
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!