Prísady
400 g hovädzieho mäsa na guláš,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Slaninu nakrájame na malé kocky, opražíme na masti, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a opražíme dozlata. Mäso umyjeme, nakrájame na malé kúsky, primiešame k cibuli a za stáleho miešania opražíme.
Osolíme, okoreníme a odstavíme. Pridáme sladkú a štipľavú papriku, podlejeme mäsovým vývarom (môžeme aj vodou), pridáme paradajkový pretlak a udusíme domäkka. Počas dusenia podlievame. Hotové ozdobíme mladou cibuľkou nakrájanou na kolieska a červenou zeleninovou paprikou. Podávame s knedľou, s čiernym alebo opečeným toastovým chlebom. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!