Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Maďarský guláš


Prísady

400 g hovädzieho mäsa na guláš,
60 g údenej slaniny,
kúsok červenej zeleninovej papriky,
2 lyžice paradajkového pretlaku (kečupu),
2 cibule,
2 mladé cibuľky,
1 lyžica masti,
mäsový vývar,
1 čajová lyžička sladkej mletej červenej papriky,
štvrť čajovej lyžičky štipľavej papriky,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.26/5

Hodnotenie: 2.3/5 (31)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Slaninu nakrájame na malé kocky, opražíme na masti, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a opražíme dozlata. Mäso umyjeme, nakrájame na malé kúsky, primiešame k cibuli a za stáleho miešania opražíme.
Osolíme, okoreníme a odstavíme. Pridáme sladkú a štipľavú papriku, podlejeme mäsovým vývarom (môžeme aj vodou), pridáme paradajkový pretlak a udusíme domäkka.
Počas dusenia podlievame. Hotové ozdobíme mladou cibuľkou nakrájanou na kolieska a červenou zeleninovou paprikou. Podávame s knedľou, s čiernym alebo opečeným toastovým chlebom.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!