Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Podtatranský guláš


Prísady

550 g hovädzieho mäsa zo stehna,
90 g slaniny,
cibuľa,
kyslá uhorka,
múka,
90 g masti,
bobkový list,
mleté nové a čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.52/5

Hodnotenie: 2.5/5 (21)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Umyté mäso nakrájame na kocky a každú prešpikujeme slaninou. Kocky mäsa dáme do misky, posolíme, okoreníme a dobre premiešame. Na masti speníme asi 4 lyžice nakrájanej cibule, pridáme mäso, mleté čierne korenie a nové korenie a 1 bobkový list. Dusíme za občasného podlievania, až kým mäso nezmäkne. Keď je mäkké, šťavu vydusíme na tuk, poprášime múkou, prudko opražíme, zalejeme potrebným množstvom vody a necháme povariť.
Mäso vyberieme, šťavu precedíme, pridáme nadrobno nasekanú kyslú uhorku a opäť povaríme. Potom do nej vložíme mäso, premiešame a trochu povaríme.
Podávame s ryžou, cestovinami alebo knedľou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!