Prísady
1 väčší plášť z hovädzieho šálu (hovädzie zadné mäso),
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Hovädzie mäso umyjeme, utrieme utierkou, naklepeme, potrieme horčicou, osolíme, okoreníme a pridáme trochu mletej štipľavej papriky. Potrieme pomletou slaninou. Potom naň po dĺžke navrstvíme klobásové mäso, konce zatočíme dovnútra a dobre stočíme.
Takto pripravenú roládu na rozpálenej masti prudko opečieme zo všetkých strán, pridáme nakrájanú cibuľu, trocha mletej sladkej papriky a prikrytú dusíme domäkka. Po udusení vyberieme, necháme trocha vychladnúť a nakrájame. Pred podávaním polejeme šťavou. Podávame so zemiakmi alebo s ryžou a s rôznymi šalátmi. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!