Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Hovädzia roláda s klobásovou plnkou


Prísady

1 väčší plášť z hovädzieho šálu (hovädzie zadné mäso),
údená slanina,
klobásové mäso,
horčica,
cibuľa,
masť,
mletá červená paprika,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.12/5

Hodnotenie: 2.1/5 (17)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Hovädzie mäso umyjeme, utrieme utierkou, naklepeme, potrieme horčicou, osolíme, okoreníme a pridáme trochu mletej štipľavej papriky. Potrieme pomletou slaninou. Potom naň po dĺžke navrstvíme klobásové mäso, konce zatočíme dovnútra a dobre stočíme.
Takto pripravenú roládu na rozpálenej masti prudko opečieme zo všetkých strán, pridáme nakrájanú cibuľu, trocha mletej sladkej papriky a prikrytú dusíme domäkka. Po udusení vyberieme, necháme trocha vychladnúť a nakrájame. Pred podávaním polejeme šťavou.
Podávame so zemiakmi alebo s ryžou a s rôznymi šalátmi.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!