Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Musaka


Prísady

500g zemiakov,
2 baklažány,
250g mletého mäsa,
1 cibuľa\.
2 strúčiky cesnaku
,
soľ,
mleté čierne korenie,
4 paradajky,
olej,
2Pl hladkej múky,
1‚5 dcl sladkej smotany,
1‚5 dcl kyslej smotany


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.96/5

Hodnotenie: 2.0/5 (25)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Zemiaky očistíme a pokrájame na kolieska. Baklažány ošúpeme, pokrájame na kolieska, z oboch strán opražíme na oleji a uložíme do zapekacej nádoby. Mleté mäso opražíme spolu s pokrájanou cibuľou na troche oleja, posolíme, okoreníme a uložíme na blaklažán. Na troche oleja opražíme hladkú múku, zalejeme sladkou smotanou a za stáleho miešania necháme krátko povariť. Bešamel vylejeme na mäso, posolíme, poukladáme naň pokrájané paradajky a uložíme pokrájané zemiaky. Posolíme, pokoreníme a zalejeme kyslou smotanou. Dáme piecť do rúry.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!