Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy | Noze |

Najnovšie recepty

Hradné bifteky


Prísady

600 g sviečkovice,
80 g slaniny,
33 percentná smotana,
maslo,
120 g šampiňónov bez nálevu,
120 g leča,
olej,
hladká múka,
jedna veľká cibuľa,
mletá paprika,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.50/5

Hodnotenie: 2.5/5 (26)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Plátky zo sviečkovice (2 kusy na 1 porciu) zľahka naklepeme, osolíme, okoreníme z oboch strán a rýchlo opečieme.
Na druhej panvici zároveň speníme na oleji nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme mletú čiernu papriku, na plátky nakrájané šampiňóny, lečo a všetko podusíme a nakoniec zalejeme smotanou a zjemníme maslom.
Mäso dáme na tanier a zalejeme zmesou. Navrch dáme vejárik opečenej slaniny.
Podávame so zemiakovými hranolkami alebo dusenou ryžou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!