Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Maďarské rezne


Prísady

600 g hovädzieho mäsa (zadné,
roštenka),
2 kyslé smotany,
2 polievkové lyžice horčice,
1 polievkovú lyžicu vegety,
strúhanku,
mleté čierne korenie,
soľ,
olej na opekanie


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.57/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.6/5 (21)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso pokrájame na 8 rezňov, vyklepeme, posolíme, pokoreníme a vklepeme strúhanku. Naprudko opečieme na panvici a ukladáme na suchý teplý plech na pečenie. V 2 dcl vody rozmiešame smotanu, horčicu, vegetu a zalejeme zmesou mäso. Pečieme asi 20 minút vo vyhriatej trúbe. Podávame s ryžou a zeleninovými šalátmi alebo uhorkou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!