Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Hovädzí perkelt


Prísady

400 g hovädzieho mäsa,
250 ml kyslej smotany,
4 paradajky,
2 zeleninové papriky,
4 lyžice oleja,
2 cibule,
40 g hladkej múky,
citrónová šťava,
mäsový vývar,
1 čajová lyžička mletej červenej papriky,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 2.14/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 2.1/5 (21)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Mäso umyjeme a nakrájame na kocky. Za stáleho miešania opražíme v rozpálenom oleji. Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, speníme a zaprášime múkou. Opražíme a odstavíme.
Potom primiešame mletú papriku a soľ. Podlejeme mäsovým vývarom, pridáme na rezance nakrájané papriky a zakryté dusíme. Neskôr pridáme olúpané a očistené paradajky a udusíme domäkka.
Primiešame smotanu, privedieme do varu, odstavíme a podľa chuti pokvapkáme citrónovou šťavou.
Podávame s varenými zemiakmi alebo dusenou ryžou.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!