Prísady
1000 g nemastného hovädzieho,
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Mäso osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a vrecko vytrieme horčicou. Zeleninu očistíme, umyjeme a nakrájame na malé kocky. Šunku nakrájame na malé kocky a cesnak nasekáme nadrobno. Všetko zmiešame v mise so syrom, vajcami a posekanou zelenou petržlenovou vňaťou. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a nastrúhaným muškátovým orieškom a naplníme vrecko. Zašijeme a mäso obalíme múkou. Olej rozpálime v hrnci na dusenie a mäso v ňom krátko opečieme zo všetkých strán. Zalejeme vínom a vývarom. Paradajky prepasírujeme a zamiešame do šťavy.
Prikryjeme a dusíme na miernom ohni asi 2 hodiny. Pred podávaním šťavu osolíme a okoreníme. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!