Prísady
1 väčší plášť z hovädzieho šálu (hovädzie zadné mäso),
Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
|
Návod na prípravu
Z hovädzieho zadného mäsa nakrájame väčšie plátky, ktoré z oboch strán naklepeme (nesmú sa však prederaviť), potrieme horčicou, posypeme soľou a mletým čiernym korením.
Do klobásového mäsa vmiešame nakrájané vajce uvarené natvrdo, mrkvu a zeler a touto masou potrieme plátky z hovädzieho mäsa. Konce zatočíme dovnútra a dobre stočíme. Roládu prudko opečieme zo všetkých strán na rozpálenej masti, do ktorej pridáme nakrájanú cibuľu a trocha mletej červenej papriky a dusíme domäkka. Po vychladnutí nakrájame na plátky. Podávame s opekanými zemiakmi a zeleninou podľa sezóny. |
Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!