Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Hovädzia roláda s koreňovou zeleninou


Prísady

1 väčší plášť z hovädzieho šálu (hovädzie zadné mäso),
klobásové mäso,
1 vajce,
koreňová zelenina,
horčica,
cibuľa,
mletá červená paprika,
mleté čierne korenie,
soľ\.


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.88/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 1.9/5 (17)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Z hovädzieho zadného mäsa nakrájame väčšie plátky, ktoré z oboch strán naklepeme (nesmú sa však prederaviť), potrieme horčicou, posypeme soľou a mletým čiernym korením.
Do klobásového mäsa vmiešame nakrájané vajce uvarené natvrdo, mrkvu a zeler a touto masou potrieme plátky z hovädzieho mäsa. Konce zatočíme dovnútra a dobre stočíme.
Roládu prudko opečieme zo všetkých strán na rozpálenej masti, do ktorej pridáme nakrájanú cibuľu a trocha mletej červenej papriky a dusíme domäkka. Po vychladnutí nakrájame na plátky. Podávame s opekanými zemiakmi a zeleninou podľa sezóny.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!