Kefalónia | Databáza áut | Overenie IČ DPH | Snár | Vtipy |

Najnovšie recepty

Hovädzie vtáčiky


Prísady

4 hovädzie rezne zo stehna,
soľ,
horčica,
mleté čierne korenie,
údené mäso alebo párky,
l varené vajíčko,
4 plátky slaniny,
l cibuľa,
kyslá uhorka,
l lyžica masti,
trochu hladkej múky


Hodnotenie receptu
  • Súčasné 1.90/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hodnotenie: 1.9/5 (21)

Ohodnoťte recept kliknutím na papričky.
Návod na prípravu
Rezne umyjeme, osušíme, naklepeme, z oboch strán osolíme a poukladáme na dosku. Potrieme ich horčicou, posypeme korením a poukladáme na ne plátok údeného mäsa alebo polovicu párku, štvrťku na tvrdo uvareného vajíčka, plátok slaniny, kúsok cibuľky a kúsok kyslej uhorky. Protiľahlé okraje priložíme k sebe, aj s náplňou ich stočíme a okraje prichytíme špáradlom. Takto pripravené vtáčiky na rozpálenej masti prudko opečieme, pridáme posekanú cibuľku, spolu ešte popražime, podlejeme horúcou vodou a dusíme. Po udusení vyberieme, šťavu, zaprášime múkou, vtáčiky znova vložíme dnu a povaríme.














 

Ďakujeme, Váš komentár bude čoskoro zobrazený!